Contact & Prijzen

Bij afname motor software ontvangt u 50% korting op de versnellingsbak software. De tuning is op maat auto specifiek. Deze prijzen zijn inclusief meerdere runs op de dyno bank en een vermogensuitdraai voor & na. Voordat aan de tuning begonnen wordt ondergaat de auto een zogenoemde check-up, waarbij wordt gekeken of de auto gezond is. Ook ontvangt u foto/video's van de runs.

Bovenstaande tabel is maar een fractie van ons aanbod, staat uw auto er niet bij of heeft u hulp nodig? neem contact op.

Voor een reeks losse vermogensmetingen op de 4x4 dyno bank en een check-up rekenen wij €199,- incl. BTW.

  • STAGE 1: Software only
  • STAGE 2: Downpipe + air intake etc.
  • STAGE 3: Upgrade turbo
  • STAGE 4: Forged engine

Maak een afspraak, vermeld hierbij het kenteken van uw auto

MTR Performance NL

HOE WERKT CHIPTUNING?

Bij chiptuning wordt de originele motor- en/of versnellingsbak software op de ECU (Electronic Control Unit) vervangen door geoptimaliseerde software om het vermogen, koppel & brandstofverbruik te verbeteren.

Wij lezen de originele software van de ECU uit of halen de ECU uit de auto (verschilt per auto). Deze software slaan wij op in onze database, een versie om te optimaliseren en een versie als back-up. Hierdoor kan de auto altijd nog teruggebracht worden naar zijn originele staat. Vervolgens gaat de programmeur aan de slag met de optimalisatie op de rollerbank. De aangepaste softwareversie wordt vervolgens teruggeschreven in de ECU en de vermogensuitdraai wordt uitgeprint. Als laatste wordt er een testrit gemaakt om te beoordelen of alles naar wens is.

MTR Performance NL

CUSTOM SOFTWARE AANGEPAST OP UW MOTOR

Bij MTR Performance NL wordt de software voor uw auto gemaakt op basis van live logdata van uw motor.

Het doormeten van uw auto wordt tijdens het rijden op de 4x4 dyno gedaan, temperatuur, laaddruk, brandstofverhouding, vermogen, koppel, alles wordt inzichtelijk op de rollerbank (dyno). Zo wordt er real-time data verzameld van de prestaties van uw auto en wordt deze op maat afgesteld.

Voordat de tuning wordt uitgevoerd doen we een uitvoerige check van de staat van de motor door middel van live logdata op de rollerbank. Na het juist afstellen van de parameters wordt de live logdata opnieuw opgenomen om te controleren of de parameters goed staan. Op de uitdraai ziet u de behaalde prestaties over het toerengebied als grafiek.

MTR Performance NL

VERSCHILLENDE STAGES

Uiteraard zijn wij ook bekend met auto's voorzien van upgrades zoals air intake, uitlaat, intercooler, turbo, brandstofpompen, gebouwde motor etc.

Wanneer een auto geen verdere hardware aanpassingen heeft spreken we van een STAGE 1 chiptuning. Wanneer een auto is voorzien van een upgrade downpipe + air intake valt dit onder STAGE 2 chiptuning. Nog een stap verder is het upgraden van de turbo dit valt onder STAGE 3. Op deze manier wordt er duidelijk onderscheid gemaakt in hoe ver de klant wil gaan met zijn auto, ontdek de mogelijkheden!

MTR Performance NL

CONTACTGEGEVENS

Ambachtsweg 13

3161GL Rhoon

Nederland

 

E-mail: info@mtr-performance.nl

Whatsapp: +31 (0)6 149 541 38

Instagram: @mtr_performance_nl

 

Ook voor auto-onderdelen bent u aan het goede adres, MTR Performance NL is onderdeel van AKA Performance B.V. Wij zijn officiële dealer van verschillende merken als Armytrix, Eventuri, Milltek Sport, RacingLine, TTE, Wagner Tuning, Cobra Suspension, Eibach, KW, Maxton Design, RECARO, Brembo, NGK etc. Neem gerust contact op.